Volgers

maandag 20 februari 2012

Weer thuis !!

En dan is de vakantie weer over, en zit de eerste werkdag er al weer op. Wat gaan leuke dingen toch altijd snel voorbij !! Hierboven op de foto zie je mijn hotelkamer met mijn extra tafel voor de naaimachine, mijn hobby hoekje voor een week.
Ik heb verschillende handwerk dingen gedaan:
- gehaakt
- gespeeld met de mallen van Marti Michell
- een paper piecing patroon van Wendy Vosters gemaakt
- gewerkt aan mijn Tarts and Pies 
- naar de Handwerkbeurs in Zwolle geweest, natuurlijk !


(ik krijg de foto's niet gedraaid, sorry)
Op de eerste foto het patroon en het garen,gekocht bij haar, op de tweede foto het eerste resultaat en op de laatste foto de complete afgewerkte tas.

De mallen van Marti Michell:


De mallen set bestaat uit twee mallen, een groot klokkenhuis en een klein klokkenhuis. Met allebei ben ik aan het fröbelen geweest. De groten zitten aan elkaar, de kleine nog niet, die zijn best lastig.

Tot zover, morgen vertel ik meer !!

5 opmerkingen:

 1. Volgens mij heb je een productief weekje gehad! Fijn dat je zo genoten hebt! Was het niet te druk op de beurs vrijdag??? Ik zag op de beurs ook een stempel voor zulke "klokhuis" vormpjes, leek me ook wel handig! Ben benieuwd wat het gaat worden!
  groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Anita
  Fijn dat je het leuk hebt gehad. En was er goed op het huis gepast? Ben benieuwd hoe jou klokhuisjes gaan worden.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Stiekem nog steeds jaloers op zo'n vakantie!! en wat heb je veel gedaan. Ik was ook op de handwerkbeurs! maar ja wie niet en tja om elkaar dan te herkennen!! Leuk die vrolijke klokhuisjes! en ik al dat je net als ik nog meer handwerk-verleidingen kent dan het quilten. Kun jij ook 'tijd' maken? dan ik ik op cursus bij jou ha ha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn, dat je zo'n goede week hebt gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt er echt van genoten en bent lekker bezig geweest, die tas is leuk en die mallen lijken mij heel handig! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen