Volgers

dinsdag 14 februari 2012

Een vakantiegroet

Vanaf mijn vakantieadres een groet voor jullie allemaal. Ik kon opeens mijn wachtwoord niet meer herinneren en kon dus niet bij mijn mail en/of blog komen, erg handig, maar dat is nu gelukkig opgelost.

Ik ben lekker bezig. Op mijn hotelkamer ben ik bezig met de naaimachine en de mallen van Marti Michel, o.a. klokhuizen en vingerhoedjes. Daarbuiten ben ik heerlijk aan het haken, een tasje deze keer(die had ik nog niet, hahaha!!)
En hoewel ik sneeuw en ijs erg mooi vindt om te zien, en graag op TV naar de Elfstedentocht had gekeken, ben ik toch blij dat de temperatuur weer normaal is. Maandagmiddag heb ik daar dan ook meteen gebruik van gemaakt en ben naar Zwolle gaan winkelen, lekker hoor, wel goed ingepakt, maar door de hogere temperatuur was het goed te doen.

7 opmerkingen:

 1. Veel handwerk plezier. Misschien af en toe een frisse neus halen, buiten ? En verder lekker ... allesmagnietsmoet ! groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Anita
  Heel veel plezier geniet ervan. Doen waar je zin aan hebt en misschien wel helemaal niets doen.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geniet maar lekker van je vakantie hoor!
  groetjes van ons allemaal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heerlijk, vakantie vieren, en helemaal als je met je hobby door kunt gaan. Geniet ze.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt als het Grote Genieten! Veel plezier nog! Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk zo'n handwerk/quiltvakantie met af en toe een pauze om te winkelen. Klinkt niet vervelend!! Veel vakantie- en quiltplezier.
  groetjes janet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lekker hoor, even er tussenuit. De Veluwe is altijd mooi, ik ben zelf geboren en opgegroeid aan de rand van de Veluwe (Hattem) Ga je nog naar de Handwerkbeurs dit weekend, of ben je dan al weer naar huis?

  BeantwoordenVerwijderen