donderdag 6 februari 2014



Vrolijk wordt ik van het RPW-project, ik ben er met veel plezier mee bezig.

Door te beginnen met het 20cm brede linnenband, werd ik geïnspireerd om ook op het smalle Aida-band een start te maken.

Op het smalle Aida-band met rode zijranden vul ik naar eigen behoefte en wat ik leuk vind allerlei zaken toe aan de standaard randen die Annelies en Simone voor ons klaarzetten iedere zaterdag.

Ik zit met mijn borduurboeken, een kop koffie, papier en potlood aan mijn eetkamertafel en zoek naar patroontjes die ik kan gebruiken op het smalle Aida-band. Tellen, rekenen en passen en meten, heerlijk!!

Op de foto hieronder het resultaat tot nu toe.


(In het echt zijn de kleuren minder fel rood dan hier op de foto)

Atelier Steekjes & Kruisjes had een patroontje beschikbaar gesteld om een bijpassend speldenkussen te borduren voor bij het RPW-project.
Maar ik ben al met genoeg projecten bezig, dus geen speldenkussen erbij voor mij (haha!!)
Toch wilde ik de patroontjes wel gebruiken, want ik vond ze erg leuk. Dus heb ik enkele randjes, de garen klosjes en de harten-knoopjes en het schaartje verwerkt op mijn smalle Aida-band.



7 opmerkingen:

  1. Erg mooi. Deze smallere versie find ik nog mooier dan de brede variant.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik had het al gezien maar hij is zoooooo mooi.
    Groeten
    Marga

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind hem enig Anita! Helemaal omdat je er iets heel persoonlijks van maakt. Leuk om steeds uit te zoeken hoe je verder wilt. Liefs!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het is leuk om mee te doen met de randjes, maar die met Aida band is prachtig!!!
    Ik heb ook zelf een paar randen toegevoegd en denk erover om letters te doen, maar pas als we wat verder zijn. Verschil mag er zijn.
    Ik volg je, Loes

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben een gelukkig man vandaag? Ik vertelde mijn zelf dat een lening kredietverstrekker die mijn leven en dat van mijn familie zou kunnen veranderen na meerdere malen opgelicht door deze online lening kredietverstrekkers, zal ik verwijzen elke persoon die op zoek is naar lening aan hen.Ze gaf geluk aan mij en mijn familie, hoewel in eerste instantie vond ik het moeilijk om haar te vertrouwen vanwege mijn ervaringen met het verleden lening kredietverstrekkers, ik was behoefte aan een lening van Euro 300.000,00 om mijn leven te beginnen helemaal opnieuw als een alleenstaande ouders met 2 kinderen, ontmoette ik deze eerlijke en GOD vrezen lening leenverstrekker online MRS KARIN SABINE dat hielp me met een lening van 300.000.00 Euro , ze is inderdaad een GOD vrezende vrouw, werken met een gerenommeerde lening bedrijf.Als u behoefte heeft aan een lening en u bent 100% zeker terug te betalen van de lening neem dan contact met haar op (sabinhelps@gmail.com) ..en informeer hen .. Thanks.Blessed Be.

    BeantwoordenVerwijderen