Volgers

maandag 16 juli 2012

Roken

Van dit

naar dat

Afgelopen vrijdag de 13e juli 2012 ben ik na ruim dertig jaar gestopt met roken. Wat is dat moeilijk !!!

10 opmerkingen:

 1. Weet er alles van, heb 25 jaar gerookt, maar stopte al weer een jaar of 21 geleden, het beste is om lekker je huis te poetsen zodat het fris ruikt, misschien witten en behangen en dan geniet je daar al van, bovendien ben je dan bezig en dat is de beste remedie om van de sigaretten af te blijven! Eet niet teveel kauwgom want daar krijg je honger en zere kaken van en verder gewoon doorzetten! Sterkte!!
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat vind ik dat super knap!!!!! Zoek afleiding, ga lekker quilten of achter je nieuwe machientje zitten. Ik wens je heel veel sterkte!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel succes ermee, ik hoop dat je het redt. Ik ben er al weer 12 jaar vanaf, en nog steeds blij dat ik er vanaf ben. (daarna wel *veel* aangekomen, maar dat ben ik intussen ook al weer kwijt ^_^)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Poe kan mij voorstellen dat dat voor jou heel erg moeilijk is. Maar ik weet wel haast zeker dat je er straks heel blij om kunt zijn. Ik wens je heel veel sterkte.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Maar wat is dat ontzettend goed van je!! Volhouden hoor en heel veel sterkte er mee. Liefs van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wens je heel veel sterkte!
  groetjes van ons allemaal

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vindt het supergoed van mijn meisje, en gelukkig is ze er niet sacherijnig onder. Maar ik zie wel hoe moeilijk het is....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. En? Hou je het nog vol? Zet em op hè!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ha Anita,

  Je naamgenoot is net begonnen wat te roken, zag vanillesigaartjes en vind het lekker!! Kleine jeugd herinnering aan en gewoon eens wat gekocht. Dom natuurlijk, DH vind het maar niets, hebben beide nooit gerookt, maar af en toe lekker genieten, vind dat ik het van mijzelf mag, heb er wel een gevoel bij alsof ik het stiekum doe, (laat mijn moeder het niet weten)
  Als het pakje leeg is toch maar weer stoppen!

  Succes met je goede idee!

  Anita

  BeantwoordenVerwijderen