Volgers

vrijdag 11 mei 2012

Veldhoven 3 tot 6 mei 2012 (3)

En dan de ontmoetingen in Veldhoven. Op dag 1 liep ik Trudy bijna letterlijk tegen het lijf. Zij was met haar echtgenoot neergestreken op een camping in de buurt, op die manier kon ze ook vier dagen genieten van alles in Veldhoven. 

Op dag 2 heb ik samen met Trudy de workshop van Aurifil gedaan:


Voor 5 euro kon je een klein pakketje met stof en vijf klosjes garen uitzoeken,waarmee je kon fröbelen op de naaimachine, met als uiteindelijk resultaat een tasje. Ik heb het nog niet af, maar dat is nog wel de bedoeling.

Ook kwam ik op dag 2, Shirley en haar moeder tegen, Shirley heb ik daarna nog op verschillende plekken foto's zien maken.
Op zaterdagmorgen stond ik bij de hoofdingang van het hotel en zag de bus voorbijkomen, met daarin Inge en haar zus Erna. We zijn samen naar de ingang van de beurs gelopen en hebben lekker gekletst. Helaas heb ik ze daarna niet meer terug gezien.

3 opmerkingen:

 1. Heerlijk, die ontmoetingen. Even lekker bijkletsen en elkaar echt zien. En het lijkt me ook zo leuk om even met anderen met zo'n workshop bezig te zijn. Je doet altijd weer ideetjes op en dan ontmoet je ook weer nieuwe mensen. Je laat dat tasje wel zien hè?! Dagdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt duidelijk genoten, wat een prachtige quilts laat je zien en gave buit! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja het was een geweldige beurs. Als het enigzinds kan ga ik volgend jaar ook meer dagen!!
  Weet jij trouwens wat dat oranje schijfje van aurifill is wat we kregen bij binnenkomst???
  groetjes van ons allemaal

  BeantwoordenVerwijderen