Volgers

zaterdag 12 mei 2012

Aan de haak

In dit blog heeft mijn lief al een klein beetje verraden dat ik meer gekocht had dan dat ik op de foto had gezet,..................oeps

Bij de kraam van Klazien zag ik een prachtige gehaakte omslagdoek hangen, maar aangezien ik het eigenlijk nooit koud heb, heb ik het patroon toch niet gekocht. 
Maar een dag later ben ik toch gezwicht, en heb twee bollen gemêleerde groen/blauwe sokkenwol gekocht, en ben 's avonds meteen gestart. Deze omslagdoek wordt voor een vriendin van mij die het altijd koud heeft !!
Een dag later kreeg ik bezoek van een andere vriendin, die meteen enthousiast was over mijn haakwerk tot dan toe en aangaf er ook wel een te willen krijgen van mij. Dus heb ik uiteindelijk nog twee bollen gemêleerde paarse/aqua- blauwe sokkenwol gekocht en ben ik volop aan het haken geslagen.

Op de foto zie je de blauw/groene omslagdoek die ik net klaar gekregen heb, daarbovenop de twee andere bollen.

3 opmerkingen:

 1. Die vriendinnen hebben jou ook aan de haak, letterlijk en figuurlijk. Tjonge, wat heb je dat snel gedaan Anita! Hij is mooi en het is enig werk. Die lief van jou, moest het toch een beetje verklappen. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die vriendinnen van jou boffen maar, wat een enige doeken en wat een gave kleuren heb je gebruikt! Groetjes
  lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg mooi. Ik vind die kleuren erg mooi. Heel anders dan de mijne.
  gr Klazien

  BeantwoordenVerwijderen