Volgers

zondag 9 oktober 2011

Mijn "nieuwe" Hobby (hok) kamer

Ik had al zolang we hier woonden een hobbyhok, maar dat hok was, ondanks maatregelen genomen door mijn lief, behoorlijk vochtig en ik kon er eigenlijk niet zitten om te werken.
Nadat begin dit jaar mijn hobbyhok ernstige lekkage had geleden, door de vorst waren de regenpijpen bevroren en kon het gesmolten water geen kant op, behalve via het dak en het plafond mijn hobbyhok in. Mijn lief en ik hebben vervolgens alles in dozen gepakt en het hok helemaal leeg gemaakt.
Hier zie je het "gestripte" hok. Waar nu nog gele verf op de muur zit, is een hele nieuwe voorzetwand gekomen.
Op de kale vloer liggen nu grijze plavuizen; op de kale muur onder het raam zit een nieuwe verwarming, en er is een nieuwe vensterbank ingezet door mijn lief.Op alle wanden is nieuw behang gekomen.
Ook de plinten zijn door mijn lief gemaakt, van gesneden plavuizen, makkelijk schoon te maken.
Op het behang aan de rechterzijde van de foto heb ik veel commentaar gehad,zoals, wat druk, je wordt gek als je er naar kijkt !!
Maar dat geeft niet, ik vind het mooi en daar gaat het tenslotte om.En het is de kleinste wand in de kamer, dus in het "echt" valt het reuze mee.
Ook heeft mijn lief de plafond randen afgewerkt met een mooi kunstof plintje.
Misschien hebben jullie het al geraden, misschien ook niet, maar als jullie de foto zien van het eindresultaat, valt jullie vast op dat PAARS mijn lievelingskleur is.

Ik ben erg trots op het werk van mijn lief, en ik heb al veel genoten van werken op mijn kamer. Een heerlijk groot bureau, met daarnaast een tafel om te snijden. Ik kan met mijn bureaustoel prima rijden op de plavuizen vloer, kortom ik ben er heeeeel erg content mee.
Ik heb mezelf ook beloofd om het geen hobbyhok meer te noemen, maar hobbykamer !! Fijne zondag.

5 opmerkingen:

 1. Mooi en lekker veel ruimte.
  grtjs Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterende kamer geworden en ik vind het behang gaaf! En paars is dus niet mijn lievelingskleur, maar dit is gewoon gezellig en mooi! Genieten!
  Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad, een hok mag je dit echt niet meer noemen: wat een prachtige ruimte heb je!!
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, geweldig Anita!! Wat heeft je lief er hard aan gewerkt zeg. Wat is hij handig! Dat behang lijkt me niet zo makkelijk met dat motief, dat moet dan ook helemaal kloppen. Het ziet er echt super uit. Heerlijk voor je dat het nu allemaal klaar is. Ik hoop dat je er járen van zal genieten en er hele mooie dingen in gemaakt worden. Maar van dat laatste ben ik wel zeker. Lieve groet van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "Ik heb mezelf ook beloofd om het geen hok meer te noemen"

  Zolang je maar blijft luisteren als ik zeg "ga naar je HOK" ;)

  BeantwoordenVerwijderen