Volgers

donderdag 18 oktober 2012

Wel of niet doorgaan ?!?!?!?!

Het is al een hele tijd geleden dat ik een berichtje heb geschreven. Eerst was er de drukte van de nieuwe keuken bouwen, vervolgens een tijdje ziek geweest en tenslotte was de zin om te schrijven weg.

Daarna las ik het berichtje van Inge dat ze ging stoppen met bloggen, en toen dacht ik, wat zal ik doen??? Alle argumenten kloppen eigenlijk wel, het kost best veel tijd, niet alleen de berichtjes schrijven, maar ook blogs volgen en eventueel reageren. Wat nu??


Na lang wikken en wegen ga ik toch door. Ook omdat ik via het bloggen leuke contacten heb gekregen, en contact kan onderhouden met blogsters uit heel Nederland. Ik stap niet over op Facebook, bloggen is voor mij voldoende.
En ik wil zeker blijven kijken op andere blogs naar wat al die "bezige bijen" allemaal voor mooie dingen maken, daar is het mij tenslotte om te doen geweest, zien wat anderen maken en mij daardoor laten inspireren, je hobby met elkaar delen.
Verwacht nu niet iedere dag een berichtje, alleen als ik iets te melden heb zal ik een blogje plaatsen.

Ik wens jullie allemaal een fijne dag toe !


3 opmerkingen:

 1. Dag ook bezig bijtje!! Gelukkig dat je ons niet alleen laat vliegen, haha. Ik ben blij dat je kan blijven volgen hoor, veel te gezellig en dat hoeft echt niet elke dag, brrrrr, moet daar zelf niet aan denken. Ik ga gewoon lekker op mijn eigen tempo.
  Dagdag, groetjes van mij, ook voor Jaap.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig dat je hier blijft, het zou jammer zijn als nu ineens allerlei blogger ermee gaan stoppen. Ik geniet altijd van je postings, of het er nu veel of weinig zijn. Het allerbelangrijkste is: doe wat je het liefste doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, het kost gruwelijk veel tijd.
  Maar het is wel gezellig.
  Ik ben nu ook van een paar dagen blogs aan het doorspitten.
  Eigenlijk moet je het iedere dag ' even ' bijhouden . Succes.

  BeantwoordenVerwijderen