Volgers

woensdag 23 mei 2012

Update

Veel nieuws heb ik niet, maar toch even een blogje.
Ik heb een hele fijne verjaardag gehad, gezellig met z'n allen aan tafel gegeten en daarna met z'n allen tot in de vroege uurtjes gekaart: pokeren en klaverjassen.

Ik heb veel cadeautjes gekregen, van mijn lief o.a. een Paarse aardewerken Tajin (=Marokaanse stoofpot, foto rechts) en een mooi roze metalen mes(foto links) voor in de keuken.

Van een lieve collega en vriend, bedeltjes om aan handwerk te maken. Van een lieve blogvriendin een hart gemaakt van Staphorster stipwerk. Van vrienden een handgemaakte tas uit Thailand. Van een andere vriendin een leuk borduurwerk,en van anderen geld.(van dit geld ga ik een mooie leren tas kopen) 
Daarnaast heel veel kaarten via de post, veel wensen en groeten via de mail. Kortom, ik ben best verwend !!

Op handwerk gebied heb ik niet veel gedaan, ik ben wel verder gegaan met het haken van mijn tweede omslagdoek, ben nu op de helft. Maar afgelopen week heb ik een injectie in mijn hand gehad, dus van handwerken komt nu niet zo veel.

Ik geniet wel van het mooie weer, ben veel buiten en lees handwerktijdschriften, ook gezellig en leuk om te doen.

4 opmerkingen:

 1. Wat een grappig mes is dat Anita, is dat een speciaal mes? Die pot heb ik wel eens in een winkel zien staan. Lijkt dat een beetje op de Römertopf? Daar maak ik regelmatig iets lekkers in.
  Heerlijk hè, dit weer. Geniet er maar fijn van, dat doen wij ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een verjaardag met een gouden randje als ik dat zo lees.
  Prachtige kado's wat wil een mens nog meer.
  Nou ik ben op mijn wenken bedient want het is nu lekker fris buiten door die regenbui. Dat zal bij jou ook wel zo zijn en morgen nou dan kun je weer heerlijk buiten genieten van de tijdschriften.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige cadeaus en heerlijk dat je zo verwend bent! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kan haast niet wachten op wat je allemaal gaat maken met die mooie Tajine!!

  BeantwoordenVerwijderen