Volgers

dinsdag 6 maart 2012

Het is hier rustig,................

Even bijkletsen. Het is hier rustig, ik werk, ik slaap en eet. Tussendoor ga ik naar fysio die wat lastige zaken moet wegwerken, en dat is tot nu toe nog niet gelukt, helaas. 
Ik heb de afgelopen week helemaal niets gedaan wat op handwerken lijkt,....de problemen doen zich namelijk voor in mijn linkerhand, en dat is lastig.
Het voordeel is dat ik nu tijd genoeg heb om allerlei blogs te bezoeken en heerlijk de verhalen van jullie allemaal te lezen. Meestal neem ik daar niet de tijd voor omdat er van alles anders te doen is. Maar nu kan het dus wel.
Tot zover deze kleine update, fijne avond.

7 opmerkingen:

 1. Wat vervelend voor jou, maar wat een geweldige manier om lekker blogjes te surfen! Groetjes en beterschap
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel vervelend maar zo blijf je er toch bij. Veel beterschap!!
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo te zien heeft jouw fysiotherapeut straks zelf een therapeut nodig, haha. Gewoon rustig aan hoor, de dingen lopen niet weg. Hoop wel dat het snel beter gaat. Dagdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat vervelend voor je! ik hoop dat het gauw beter gaat. gelukkig is het geen straf om alle blogs te lezen, er zijn er zóveel!
  groetjes,
  Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Anita
  Vervelend zeg dat zij van die dingen waar je niet op zit te wachten.
  Je hoeft je niet te vervelen in blogland elk nadeel heeft z'n voordeel.
  Morgenvroeg ben ik er niet (er is weer een bejaarde jarig) maar als je nog blokken nodig hebt ze zijn klaar hoor en aan de goede kant geappliceerd.
  Ja het is eindelijk gelukt!!!!!!!!!!!!!!!!
  Het allerbeste met jou.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Succes met je hand.....en gewoon rechts proberen hoor..ik probeer het nu een paar weekjes en het gaat steeds beter. En gaat het over....kan je later met twee handen werken hihi
  groetjes van ons allemaal

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel lastig, als je handen niet willen wat jij zelf zou willen. ggggggrrrr Ik hoop voor je dat het snel betert zodat je voorzichtig wer wat kunt doen. Sterkte

  BeantwoordenVerwijderen