Volgers

zaterdag 7 januari 2012

Tarts and Pies (3)


Het wordt tijd voor een update van de Tarts and Pies. Hierboven zie je hoe ik ben begonnen. Tijdens mijn vakantieweek ben ik er heerlijk mee bezig geweest. Totdat er een gat zat in de top van mijn middelvinger, toen moest ik even stoppen. 
Ik kan niet overweg met een vingerhoed, verschillende geprobeerd, maar dat was geen succes. Uiteindelijk heb ik een ouderwetse pleister erop geplakt, en kon ik vrolijk verder prikken.
Hieronder zie je hoe ver ik nu ben.
Alles cirkels liggen nog los op de blokken, ik wacht zo lang mogelijk met het vast zetten, zodat ik uiteindelijk de "ideale" verdeling van de kleuren krijg.

Tot mijn grote verbazing gaat het werken met de hand me redelijk goed af, zolang ik het niet te lang achterelkaar doe gaat het goed. Maar je kunt hiermee nu juist leuk afwisselen met stof knippen, om het karton plakken, en vervolgens het aan elkaar naaien. Wordt vervolgd,.....

5 opmerkingen:

 1. Dat wordt leuk hoor.
  Schattig het doosje boven jou blog.
  Fijn weekend
  Marga/quilt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kleurencombinatie gebruik je. En ja die vingers, ik gebruik wel een vingerhoed maar krijg weer een kapotte vingertop van het doorquilten :-( Maar als je straks de quilt af hebt ben je het ook zo weer vergeten. Succes!!
  groetjes Janet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat wordt dat leuk!! Trouwens ook een leuke link naar dat museum, daar wil ik nog eens naar toe. Je hebt in ieder geval een goeie manier voor jezelf gevonden. Dat was echt een leuk klusje voor in je vakantie week. Nu weer 'gewoon' aan de bak hè?!
  Hoe is het me Sumo? Is hij ook meegeweest die week en hoe ervaart hij al dat geknal en vuurwerk? Geef hem maar een knuffel van mij, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kleutertjes.
  En wat is een ouderwetse pleister ?
  Blijf je daar niet met je naald inhangen ?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Eerst je koffer, die is echt geweldig en met die machines van tegenwoordig geen overbodige luxe als ze mee op stap moeten!
  Ik gebruik graag een leren vingerhoed, die doet het prima, je cirkels zien er prachtig uit, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen